Demokrati är det samhällssystem i vilket du säger vad du vill och gör som du blir tillsagd.

publicerat i Allmänt;

snart kan man använda uttrycket ;
ja man e ju inte 20 längre!

Födelsedag! yeeahh!

Jag har ju inte fyllt år på 2 år nu inte i sverige iallafall! Ottroligt kul! Imorgon blir det dessutom vuxen kalas som aldrig förr.. undrar när man inte har det längre? Är det när man fått egna mån tro?

Haft en toppen vecka om man bortser från tropikernas-toys'r'us. Oh jävlar vad varmt vi haft det helt sjukt jag tittade på termometerna och den visade 30 grader snacka om att man svettades!

Idag nu när jag cyklade hem hamnade jag i ett vad jag tror va ett lokalt åsk och regn väder. Mitt i allt ringde mina föräldrar. Jag trodde att de tänkte att de skulle rädda mej, men icke. Det regnade ju inte här hemma så min mamma lät helt ovetande när jag sa att det regnade som aldrig förr där jag va. Men man får se det positiva i det hela.. jag blev inte svettig iallafall!

I onsdags träffade jag Henken efter en lagom stressig dag så mycket man vill hinna med när man väl är ledig hann med en fika med urgulliga anita med! Jag och henken hade det jättetrevligt hela kvällen! Så skönt att ätligen få se dej igen!

I torsdags träffade  jag sofia innan jobbet, jättemysigt att äta frukost tillsammans man borde verkligen göra det lite oftare!

Denna helgen kommer att bli lite läskig ;) Fylla år, hämta min lille kisse, sista dagen på jobbet och sen flytta aaa

Ska se om jag hinner hålla sidan uppdaterad.. tror att jag måste hitta ett nytt virusskydd till datan innan jag sätter på den igen ;)

vi har ungt blod i ådrorna, studs i dojan
vi måste gasa när vi kan och få bukt med nojjan

Lindrar eller skapar huvudvärk?

På paketen med Panodil står det bland annat:
"Lindrar huvudvärk"

Men när man sedan läser pappret som ligger i paketet står det under biverkningar: "Huvudvärk"