Så suger vi på tre..du ligger ute för allmänheten

publicerat i Allmänt;


En liten ()
 DET NATURLIGA URVALET för alla er som inte läser bilogi nu är det översatt till svenska :)

En flock bufflar rör sig inte fortare än den långsammaste buffeln. Då flocken är jagad, är det alltid de långsammaste och svagaste djuren som dödas först. Detta naturliga urval är bra, eftersom flockens hastighet och hälsa blir bättre, just för att de svagaste djuren gallras ut.

Den mänskliga hjärnan fungerar på ungefär samma sätt.


Alkohol tar död på, som vi alla vet, hjärnceller, och det är de långsammaste och svagaste hjärncellerna som dör först. Om man då dricker alkohol regelbundet rensas automatiskt de svagaste och långsammaste hjärncellerna bort vilket leder till att hjärnan blir effektivare och snabbare. Och det är den processen vi märker av när vi känner oss smartare efter några glas öl/vin/groggar och annat.


Man kan dessutom bli såhär snygg på kort! haha

image31

Haft en ganska spännande dag.. om man tycker att bibliotek och föreläsningar är häftiga :) Nädå det har varit okej!
Träffade underbara Sofia precis, vi snackade lite skit och drack lite tee.. trevligt! Det händer ju inte så ofta längre, alltså tid som man får spendera precis hur man vill! Gott när det händer :) Det handlar väl om att ta sig tid antar jag?

Nu ikväll tänkte jag att jag skulle gå på Yoga/Nia, jag är ju rots allt förkyld fortfarande men vill ju röra på mig ändå :) Så jag tänkte att detta var nog lagom.. visst guud! Jag har nog aldrig, och då menar jag verkligen ALDRIG! varit på något flummigare. Vi var tre tjejer som aldrig varit på det innan, vi sneglade lite på varandra och vi fick verkligen bita oss i läpparna för att inte börja skratta. Visst det e säkert jättebra och det tar ett par gånger att komma in i det men sann aerobic tjej som man är var detta minst sagt en annorlunda upplevelse...Vi gunggade, var ormar och ja.. alltg du kan tänka dej..! Spännande.. Därav rubriken..

Annars är det mest spännande som hänt att jag fick näsblod, kan tyckas banalt haha men det har inte hänt sen jag vr typ 5år..

Ska bli mysigt imorgon när min pappa kommer upp så ska vi fixa lite här har köpt en del saker hemma som jag inte fått hit än.. så får man möjlighet att storhandla med (allt är bättre än att dra allt på cyklen!)

Tänkte lite på detta att jag e en sån tidsoptimist, förutom när vi har föreläsningar eller när jag jobbar. Jag hatar verkligen det men jag blir alltid 5 min sen iallafall... förstår verkligen inte vad det e som gör att jag kommer sent jättedum ovana!!! Men nu har jag kommit på varför det blir så;) Det e ju för att andra sätter upp tider som jag måste passa... jag kör min planering i mitt huvud (det e verkligen sant, jag planerar SJUKT mycket) men tyvärr stämmer det inte med andras uppsatta tider. Suck jag vill verkligen bli uppfattad som nonchalant för det e jag inte, jag respekterar andras tid :) Det e bara det att det skiter sig där emellan planering och utförande. Jag jobbar på det tro mej!

Kärlek.. och förståelse :) Xxx