I Harrisburg i delstaten Pennsylvania är det olagligt att ha sex med en lastbilschaufför i en vägtullshytt.

publicerat i Allmänt;
Fredag! Jadå! Synd bara att man inte är ledig förrens onsdag... Men helg är det iallafall! Imorgon ska även jag sätta min fort på festivalen nere i stan formodligen den enda som sitter hemma just nu men det känns jobbigt att dra ner nu när man ska jobba imorgon.. 

Vi var juj och handlade möbler i onsadgs och mycket riktigt som jag trodde så var sakerna nästan slut eller de fanns inte där jag ville ha dem ;) Vi kommer in springande klockan 19 för att bara snabbt snappa åt oss allt som vi behöver.. när vi väll fått tag i en säljare så e hon vänlig nog att informera om att 90% av allt som vi ska ha finns på varuutlämningen (ni vet den som ligger på berga) då e klockan 19.45 och de stänger klockan 20.00! Jodå visst vi hinner ju eller inte.. De vägrar dessutom ha det över natten trots att vi betalar osv.. men iallafall så det var ju inte mycket att göra jag fick snällt komma tillbaka igår (torsdag). Men en sak e ju lite irriterande.. folk har verkligen ingen respekt för tider! Vi stressade som fan för att vara ute när IKEA stänger.. men det var vi typ ensamma om.. 

Igår var det hårda bud.. Hann med att göra en hel del innan det var dax att börja jobba.. Var på IKEA, Hemtex, PC city och på min pappas jobb och lämnade bilen och cyklade tillbaka till väla allt på loppet av 2 timmar...  

Lönen är den enda företeelse som kan gå från futurum till imperfekt utan att passera presens.


Nu e det helg!