Tell me darling, ain’t that love..!

publicerat i Allmänt;



Såå en underbar helg är snart slut! Men vafasiken det är inte så mycket man kan klaga på trots allt.. eller ja det gäller ju att klara av alla sista bråk med min kära lillebror innan han drar in i lumpen.. kanske äntligen kommer att bli vuxen nu?!

Har ju som sagt varit lite festival här och tyvärr tror jag att jag har kört en pensionärs helg.. haha! Men allvarligt talat kändes det som om det var ett glapp mellan de som var "14" och 35+ det fanns ju verkligen inte någon som var mellan 20-30!! Eller ja inte som vi lyckades träffa iallafall ;) I fredags var jag och Jonna nere och tog en titt, vi lyckades få i oss både glass och sådan stänger :) Men ja det blev en tidig kväll efter att vi lyckats se 10 min av Rix FM festival konserten..

Igår tillbringades det lite tid i solen! Underbart skönt och saken blev inte sämre av att jag hade Steig Larsson boken i handen och maratonläste! Haha inte illa att lyckats läsa 450 sidor sen tisdags? Eller kanske rent av lite nördigt!? A vafasiken jag gillar det och det e ju det viktigaste! Kvällen tillbringades med Oskar som jag mer eller mindre tvingade lyssna på Amanda Jenssen men det var ju bra :) Tack för trevlig sällskap!! :)

Idag var jag på stranden med päronen! Oja..tyvärr lyckades jag förvandlas till den där 5 åriga tjej som är en riktig motvals kärring och tycker att det mesta inte är bra nog.. haha gaska patetiskt men man måste ju underhålla sina föräldrar haha :P




Pizzan väntar! Saknar er alla sååå!

Kärlek och en massa sol till alla