"Nu ska vi leka skärm-släckar-leken"

publicerat i Allmänt;
Äntligen har jag internet! Det känns löjligt härligt faktiskt! Just nu sitter jag på balkongen och njuter, Amigo gick precis in och tyckte att jag var lite småkonstig som ville sitta på balkongen. Jag har tänt ljus och gör mitt yttersta för att grannarna ska bli avundsjuka ;) Nädå skämt å sido. Det är väldigt mysigt att sitta här med lite tyst musik och bara fullkomligt njuta. Att man inte haft balkong innan alltså! Life is good!

Började skolan idag också, det var en nervös Evelina som begav sig till skolan. Ny klass... igen. Dessa hade jag förvisso sett innan man jag känner ju inte direkt dem. Men allt gick bra och jag tror verkligen att det kommer att bli en kanon klass! Vi är typ 15 eller 16 stycken och av dessa är vi bara 3 tjejer, det tror jag kommer att bli toppen!

Hade mitt andra spinningpass idag också :) Guud vad kul det är! Jag trivs verkligen! Fjärillarna höll sig mer på plats idag än vad de gjorde förra veckan, vilket uppskattade :) Tack Emelie och Annika för att ni är där och stöttar!

Dax för mig att komma i säng i lite mer rimlig tid?

Söta drömmar vänner!