"Jag har lite dålig ROM i min skjorta"

publicerat i Allmänt;
Vad gör man när man känner saker som man inte riktigt borde, för man vet ju hur det ligger till egentligen och vet hur man ska takla dessa för att de inte ska bubbla upp.. Tyvärr är det inte riktigt alltid lätt att tänka logiskt och rationellt.. Livet är ju som bekant inte det lättaste man kan gå igenom. Glad är man ju iallafall att det är människor som vill ta emot en när man är på väg att falla? Vad skulle man vara utan dessa människor? Ibland är det tur att man har krockkuddar också.. antar att det bara allt för ofta är ens föräldrar som får denna rollen. Otacksamt?. Kanske men jag tror att det är viktigt att man vågar ta första smällen med dem. Vem ska annars hjälpa en när allt krockar?

Om ett par timmar är min älskade kamera i min hand igen och denna blogg ska få lite utsmyckningar i form av bilder.. Så alla kan ta del av alla knäppa saker jag kan ha för mig titt som tätt. Tack för pannkakorna! Mycket trevligt att bli bjuden på mat när man som mest behöver.. underbart! Fan vilken tur jag har dej alltså.. frågan är vad man annars skulle göra? Äpplena får jag väl jobba tillbaka på något sätt haha det var ju inte riktigt tanken att äta dej ur huset!

Mr. M skulle varit här ikväll men saker och ting körde ihop sig.. Det är inte lätt när man vill vara på all ställen samtidigt men vi får ta och träffas lite snabbt imorgon.. sista gången på mycket länge.. för alltid kanske?

.. men å andra sidan är ju vita piké tröjor inte helt fel att ha i sin närhet eller för den delen Mr. G202. Tyvärr får man ibland nöja sig med att titta titta men inte röra.. vem vet vad som hade kunna hända då.. nä fy på mig haha titta men inte röra så får det förbli..

Vilken meningslös dag i skolan! Känns som om det inte kom fram något vettigt alls om man ska vara sån.. Övningen i morse gav typ ingenting först trodde vi att vi äntligen skulle få en ordentlig genomgång men icke. 10 min innan övningen var slut så fick vi testa själva.. ni kan ju själva tänka er att vet man inte alls vad man ska göra i en BH på tio minuter så är det inte så lång tid alls.. Vi hann sträcka upp händerna ovanför huvudet ett par gånger och sen fick vi sluta.. guud vad lätt det kommer att bli att skriva inlämning nu!? 

Dax att aktivera prinsen nu
 Kärlek