I know that if the sky would fall I survived it all

publicerat i Allmänt;
Vilken fantastisk dag! Synd bara att tiden inte funnits att vara ute och njuta av solen. Mina föräldrar upplyste mig generöst om att de faktiskt hade varit ute på altanen och solat, min mamma gjorde dessutom ett tappert försök att visa sina linjer. Som tur var syntes de inte. 
 
Dern långa helgen är snart förbi! I fredags mötte jag upp Amelie för att gå ut och äta middag och hinna prata igenom allt som vi missar nu när vi inte länge är på samma helg längre..Mysigt! Igår var det en stor påskmiddag med släkten och idag jobb igen. 
 
 
Undre hela dagen har jag funderat på mitt löfte om att köra lite yoga eller iallafall börja stecha. Det har inte hänt något än så länge, inte ett pass har hunnits med. Däremot har harf jag börjat känna mig allt mer stel, kanske dax att ta tag i det? Men sen vill jag ju bli starkare... och dessutom snabbare och mer uthållig när det kommer till löpning... gärna synligare muskler och givetvis vill jag må bättre än någonsin. Någon som vet hur man tränar all inclusive!?
 
 
Bakade dess kladdkaksmuffins med daim som toppades med krämig chokladfrosting. Farligt gott, de uppskattades av min mamma som fick dessa som en del av hennes födelsedagspresent!