Show me love, show me life show me what the gasque is all about....

publicerat i Allmänt;

Vad skönt! Min kropp är full med träningsvärk.. klagar faktiskt inte det var ett tag sedan jag kände så faktiskt! Det e ganska gott när man känner att man verkligen gjort något ordentligt!

Guud vad jag älskade Per i morse..! Haft världens trubbel med mitt ****** virusprogram och i morse så chattade jag med Per från detta företaget...och allt löste sig! Aaa så lycklig jag var! Nu kude jag använda datorn igen..! Lyckan varade dock bara i ett par timmar innan.. allt slutade funka igen.. suck teknikens under! Och sen kom jag inte in på internet.. Nu ha jag dock avinstalerat allt och sedan installerat det igen.. tänker inte bjuda på någon glädje dans denna gången iallafall.. icke :P Håller tummarna att det kommer att hålla denna gången iallafall!

Suttit i skolan heeela dagen idag, fått något gjort iallafall kanske inte riktigt lika mycket som jag hade hoppas på men man får vara glad för det man får gjort :) Redovisning på fredag.. svettigt värre.. klar men det var trots allt ett litet tag sedan man höll en föreläsning..(bara ynka 3 år hehe) Men det kommer nog att gå fint hoppas jag på!

Snart är det dax för en liten bebis! Mina föräldrar har äntligen bestämt sig för en liten kattunge. De är ju förrvisso inte födda än.. men snart snart! Stackas lille Amigo.. frågan är vad han tycker om att få en halvbror som snor all uppmärksamhet? Han är ju min lilla prins iallafall.. iallafall när han sköter sig :) Hört något om nöd och lust gäller det även katter!?

Imorgon tror jag att jag ska unna min en ytterst liten runda på stan, mitt i allt tenta plugg..det e ju som med muskler..de växer ju inte när man tränar utan när man vilar efter träningen! (Jag vet, är jag inte heeelt fenemenal på paralleller!?) Efter den 10 mars så ska min lägenhet saneras iallafall, aa så farligt är det inte men det hade varit gott att ta en ordentlig städrunda..:) Jag lovar att när man tenta pluggar känns städning som värsta upphetsande sysselsättningen..tyvärr inte diskberget :) Men det e ju ingen som ser det.. hihi

Tänkte att jag skulle visa hur min overall såg ut efter overallsgasquen.... kramas någon?
image38


trotts detta var vi ganska glada ändå :) Lukten ska vi väl inte tala om är jag rädd :)

Sängen kallar :)

Kärlek..
"din istapp i sommarvärmen"