"Men vadå, ska jag ligga här själv och alla andra där inne på varandra!?"

publicerat i Allmänt;
26 Dec

Det är med en viss sorg som vi lämnar Ystad bakom oss och styr hemåt.. julen har på något sätt varit längre än vanligt trots att det knappt varit jul alls. Inte om man räknar när vi firade den i alla fall.. men bra och riktigt mysig blev den i år hann man ju till och med en liten runda på mellandagsrean och allt! Lite fina saker blev det och trots allt var det kanske skönt att man inte hann gå längre än så!? Fattig skulle man ha blivit! Hittade ett par helt fantastiska pumps.. såå vackra! Men verkligheten fick gå in och stoppa..kanske ska prioritera lite annat? Lite lustigt var det allt att jag lyckades stöta på en från Halmstad mitt på gågatan. Jag menar hur stor är chansen egentligen? Men trots allt är det trevligt att stöta på människor när man minst anar det :)

Jag tror att det är ganska halt ute så jag är glad att jag slipper att köra hem, förkylningen gör sitt och inte minst min fulla mage med julmat!


Nä jag skulle ljuga om jag sa att det inte var mysigt att träffa släkten efter det nästan halvår som gott sen vi träffades sist! Julklapparna blev kanon jag fick en kalender, berlock, en prenumeration, örhänge, datorväska och en hel del till men inte minst en riktigt tuff svart tekanna J Så nu dricker vi tee hemma hos mej i fortsättningen!  Kanske var det bra att vi väntade lite extra med julafton jag menar vi fick ju ändå lite lite vitt på marken...

Det enda som är läskigt är att tentan närmar sig med stormsteg! :S Usch känns som om man aldrig kommer att få in all information i huvudet..aaa hoppas det löser sig!


Vi var och hälsade på min pappas moster. Det var minsann en tant på 95- år och det var minsann krut i henne, varken glasögon eller hörapparat och säkert piggare än de flesta 50-åringar. Det var verkligen riktigt kul att se snacka om en förebild för de flesta i vårt samhälle... nu vet jag precis vad jag ska sträva efter!

Min kära bror glömde att fixa min laddare och nu är det jag som har en död telefon, inga telefonnummer till någon :/ De var tydligen sparade i min telefon.. kanske lite nyttigt att vara utan men ja nu vet ni i alla fall varför ni inte hör något från mej!


Det finns några få saker kvar på önskelistan, vissa kan man köpa andra inte. Bland dessa finns en ny lampa till bordet i "köket" och lite annat smått och gott! Precis som Katja messade och sa kom tomten aldrig till oss för han tycket om henne så mycket och beslöt sig för att stanna där, men paketen är ju inte allt? Snart har man nått den åldern så man inte annat kan än att hålla med, det finns så mycket mer som betyder betydligt mer! Jag fick en fin bild på mej, min morfar och mormor.. de ska framkallas!

Nu är det snart dags att börja fila på nyårslöften, eller som jag föredrar att kalla dem nyårsfunderingar eller för den delen nyårsförbättringar..!




Jag hoppas verkligen att ni alla haft en riktig mysig och god jul! Saknar er men vi ses snart snart!

Kärlek ♥