Future History

publicerat i Allmänt;
Nyår är sannerligen på väg, förväntningarna är odefinierade men jag har den mest oorganiserade och spontana kväll någonsin framför mig och frågetecknena är många. Kanske är det bäst att låta de finnas och njuta av att ta allt bokstavligen som det kommer?
 
Regnet gör inte direkt att nyårsstämningen har hunnit att infinna sig, samtidigt är det bra. Mindre tid med plattången behövs och jag antar att polisen är glada för en eventuellt lugnare kväll på gatorna?
 
Förhoppningarna på de kommande månaderna av de nya året är desto högre. Nya mål och en ny oviss framtid. Året då jag ska vara klar med min 5,5år långa utbildning är här, det som alltid kännts så långt bort tidigare. Nu är vi här.
 
Janni på gymmet muttrade lite om alla förändringar som folk vill göra JUST när det är nytt år. Det är nu vi ska börja träna, plugga, bli lyckliga, resa mer och kanske sluta röka? Varför inte en vanlig torsdag? Jag tror att det beror på att människor vill ha definitiva slut och definitiva starter. Det blir lättare så (?). Nyårslöfte i all ära, men lova att du istället väljer att göra en varaktig förändrig som är här för att stanna. För att du vill, för att du kan, för att det gynnar dig och ditt liv. 
 
Nu kör vi! Gott slut och gott nytt år älskade vänner!