"It's so fucking clean, it's so funcking clean! No, it's not so fucking clean it's CLEAR!!"

publicerat i Allmänt;
Helg..! Frågan är hur många som egentligen sitter framför melodifestivalen nu :) Det är "ingen" som tittar men ndå vet precis alla vad somhänder :P Jag sitter och kollar det får jag allt erkänna haha..

Vilket dag! Hade en kund i morse på jobbet som verkligen bara öste beröm över mig, det händer ju kanske inte varje dag direkt! Hon bad även att få prata med min chef och visst det fick hon göra. Hon sa precis samma sak till honom om att jag var en riktig toppen tjej som han borde vara mn om, trevlig och service inriktad osv..! Hur härligt är inte det att höra! Tack för sånna kunder, du gjorde min dag!

Igår var en ganska bra dag så länge kraven på att plugga 10h inte fanns haha :) Jag och Maria slog våra klocka huvuden ihop och gjorde vårt case det var riktigt skönt att få skicka in det och veta att det var sista case vi skulle göra! Hur skönt är inte det! :) Sen tittade jag in hos min favorit- sussie! Vad kul det var att se dig..! Det är ju inte riktigt varje dag som man har vägarna förbi och har en möjlighet att titta in och bara säga hej.

Gick in mot stan för att möta Ida och ta en fika i solen :) Bilder kommer närmsta dagarn förmodligen imorgon. Jag var inte riktigt sugen på att dra hem.. så jag passade på att ringa min Sofia och som tur jag hade var hon hemma och hade tid över att mysa lite med mej :) Korthårig hade hon blivit igen och det är ju så ruskigt snyggt! Det var tur att du inte fixat frisyren vännen då hade jag också fått klippa mej :) Haha väldig väldigt fint!

Sitter med mina fina glasögon på mig! Guud vad jag gillar dem! Det e ju inte meningen att jag ska ha på mig dem jämt men det e svårt att slita sig :)

Usch jag måste verkligen börja att försöka att använda mitt skadade finger, tror nämligen jag ahr drabbats av light-artros i tummen precis som vår allas Marianne sa att mankunde få... man får passa sig! Skämt och sido, det är faktiskt riktigt svårt att ens använda den lite.. men jag får väl tvinga mig! Börjar få ont i de andra fingrarna ju..

Nästa vecka kommer Mr. M på återbesök..ojojoj...

Såå sugen på en annan dator nu.. oj vad svårt det är att bestämma mig!!



Kärlek och trevlig helg ♥