"Ååå det pirrar i hela byxan"

publicerat i Allmänt;

Underbart! Kan knappt önska sig något mer förutom ett socialt liv och kanske lite mindre att göra eller eventuellt att tentorna skulle varit gjorda..? Men annars njuter man! Idag skulle jag varit i skolan egentligen men det blev inställt! Synd att säga det men guud vad skönt det var att få en dag sådär pang boom visst plugget minskade ju inte för det men vi fick en chans ute i solen iallafall..! Och ja lite solbränna har man allt fått :) Underbart!



Helgen blev bra trots att det var duktigt intensiv! Vi var ute och åt i lördgas, riktigt god mat, trevligt folk och en bra kväll! Fötterna värkte och jag var ordentligt trött när jag kom hem runt 4 snåret, men det var bara att hoppa i säng fort som attans och sedan upp och jobba i söndag! Tur att man är student annars hade man ju aldrig klarat det (eller?) tss.. ;) Riktigt kul att vara ute en sväng i H för en gångs skull händer ju inte allt för ofta nu för tiden!

I fredags var hela familjen och kollade på vår nya kattbebis! Såå söta små troll! Kan knappt fatta att Amigo växt så pass mycket som han faktiskt har! Galet han är ju en stor herre på 4,5 kg nu ungefär..

Idag satt jag som sagt ute.. åå pluggade och solade fick sällskap också..:) Klara satt och tentapluggade och jag läste bilogi.. börjar nästan blilite spännande nu.. vi har snart snart kommit till däggdjuren.. (jajaj jag vet inte såå upphetsande, men alllt är bättre än tång jag lovar!) Tog en snabbis på stan också och jag och Helene fick i oss vårens första (?) glass.. mumms det ska bli en ritual! haha gott var det iallafall hann också med ett mindre maraton i affärerna men hittade tyvärr inte riktigt något.. alltid så när man verkligen bestämt att man ska hitta något.. ;)

Ikväll gjorde jag det ofattbara.. jag ni kommer kanppt att tro era öron (eller ögon).. jag var ute och sprang (ja ok inte riktigt heela sträckan men tillräckligt för att vara nybörjare) och vet ni, jag tyckte faktiskt att det var riktigt skönt! Vet inte riktigt om det kan vara vädret som har sin lilla påverkan även här, mycket möjligt! 

Imorgon e det box på gång, får se om rumpan pallar bara :) Känner att det börjar komma lite träningsvärk krypande :) Jag och Helene hade ju trots allt en beach-2008-vandring i morse också så nu jävlar ;)

Valborg imorgon! Hoppas att ni alla får kul! Jag kommer nog inte riktigt få riktigt lika kul som alla andra (nää jag är inte bitter) men allt blir ju vad man gör det till!



Kärlek - din vit utan skugga

Sov gott vänner!

citatet; hämtat på parkeringen utanför maxi av en gubbe på en bänk.. inte så farligt som det låter:) Han tyckte att det kändes så när en motorcykel startade.. är det nu man säger att vissa är lättroade..eller tillfredsställda?