"Frågan är inte hur jag kan underhålla dej utan hur du kan underhålla mig"

publicerat i Allmänt;





"Sommartider, hej hej, sommartider
Jag känner det är nånting på gång 
Kom och stanna ute natten lång
Snurra runt i en stad som glöder,
som viskar: Bli min i natt "

 




Sommarlov!?
Aa det har gått sjukt fort och det är en underbart men vemodig känsla som infinner sig.. Visst är det helt underbart att få göra precis det man vill och det man längtat så länge efter.. men alla försvinner så långt bort eller många iallafall... Lite lusig känsla samtidigt som det är så skönt är det en sorglig känsla. Kanske är det bara jag som är så känslomässig vad vet jag? Men vänner vi ses til hösten igen hoppas jag och ni som ska vidare LYCKA TILL! Jag är faktiskt inte ett dugg avundsjuk trots att högskolan verkligen kan vara tung, men det känns läskigt att komma ut i den stora världen igen.. åter igen en underbar men skrämmande känsla! Ibland är det en underbar känsla när man äntligen fattat något och bitar faller på plats!

Om man bortser från tentan i morse så har jag haft en riktigt riktigt bra dag ;) Tentan gick inte riktigt som jag hade planerat och jag hoppas verkligen att jag klarat mig. Men man kan ju inte göra bättre än sitt bästa visst? Fick även någon timme i solen innan jag och Sunita cyklade in till stan och tittade på lite saker :) Sunita inskaffade en peruk såå häftig hon ser ut som hon är kidnappad från värsta MTV videon :) Läckert! Tack tjejen för en riktigt rolig runda på stan!

När jag kom hem blev det lite jobbigt? Vad ska man egentligen göra av all tid som helt plötsligt fanns, det är verkligen inte så att jag klagar på något sätt, inte alls! Men den ständiga tanken i bakhuvudet, att jag borde faktiskt plugga nu.. förföljer en. Men nu finns det ju faktiskt inte riktigt några måsten, UNDERBART!

Helgen ser riktigt ljus ut och kanske dimmig vem vet? ;) Hoppas på en höjdar helg minsann! Jag hoppas verkligen att denna sommaren kan representera spontanitet och flexibilitet!

Tack för en trevlig kväll O och såklat för kakorna haha man blir allt bra bortskämd ;) Alltid lika kul att se dej!

Nu ska jag försöka gå och lägga mig..




Kärlek.. sommarlov åt folket!


"Lev ditt liv i den tid som brinner,
som lockar: Stanna i natt...
"